Cum faci inutili 7 km de mers cu bicicleta

Gear de bicicleta

Multi dintre noi ajungem la acel nivel de relatie disfunctionala cu cantarul, cand te apropii de 3 cifre pe cantar, iar cand urci pana la etajul 3 gafaind, ajungi la concluzia ca nu se mai poate si ca trebuie sa faci ceva. 

Asa ca iti iei inima in dinti si iti spui ca trebuie sa schimbi ceva. Ce am schimbat eu? Mi-am luat bicicleta. Prima zi de mers pe bicicleta dupa aproximativ 2 ani de pauza a mers asa cum va puteti imagina. Cu multe dureri de la gambe pana la partea dorsala care nu a mai fost obisnuita cu saua de la bicicleta. A doua zi dimineata ambitia merge mai departe ma urc pe bicicleta si fac o tura de aproximativ o ora sperand sa ies din faza aia de dureri initiale.

Gear de bicicleta

A treia zi si mai incarcat de energie din zilele anterioare ma imbrac in tot echipamentul de biciclist, imi iau bicicleta si plec la plimbare. Imi zic hai sa merg pana la stadion si inapoi, eventual mai dau o tura in jurul stadionului si ma intorc acasa ca ce se poate intampla. Se poate intampla sa ti se faca pofta de Mc Donalds in momentul in care treci pe langa el.( Da stiu MC yeach cum poti sa mananci asa ceva si alte intrebari). 

 

Asa ca fain frumos merg leg bicicleta in rastelul de biciclete, intru full gear si tot incalzit de la mersul pe bicicleta in McDonalds si ma pun la rand. Imaginea era destul de ciudata, cu un om care se vedea ca a iesit sa faca exercitii sa stea la coada si sa isi comande un anumit numar de meniuri combo. 

 

Well live and learn, ca sa faci inutili 7 km de mers cu bicicleta fa o pauza la Mc Donalds.

A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *