Cum sa distrugi 12 vieti in 5 pasi simpli

I'm influenced a lot by my family. I have a big family.
Keith Stanfield

Perioada cea mai formativa pentru viata fiecarui individ este, in mod sigur, perioada copilariei. In perioada aceasta suntem cel mai influentati de modelele care ne cresc, fie ca vorbim de parinti, profesori, asistenti sociali etc. De ce incep cu asta? Pentru ca trigger-ul acestei reflectii este un copil care nu poate sa se bucure de aceasta perioada, ci este fortat sa se maturizeze inainte de vreme.

Eu sunt o persoana careia i se intampla lucruri... Eram impreuna cu familia la masa si a venit un baiat sa cerseasca. l-am masurat din ochi si mi s-a parut ca e prea ingrijit si prea bine imbracat ca sa fie cu adevarat un copil cu probleme si l-am expediat rapid. Sotia mea avand un suflet mai bun ca  al meu a zis ca daca se intoarce sa ii dam o parte din mancarea noastra. Copilul nu s-a mai intors dar R. l-a gasit si a venit cu noi la masa si de la masa si pana l-am dus acasa am ajuns sa ii cunoastem partial povestea si asa ajungem la cei cinci pasi in care poti sa distrugi 12 suflete.

  1. Fii iresponsabil din punct de vedere sexual

  Da, am inceput direct, fara anestezie, cu asta. Daca vrei sa distrugi o sumedenie de vieti, e ok sa nu ai o viata sexuala responsabila. Multi ar spune ca iresponsabilitatea sexuala s-ar rezuma la a fi promiscuu, dar nu este vorba doar despre asta. Dupa parerea mea intr-o lume in care exista posibilitatea de protectie din punct de vedere sexual, este absurd sa faci 10 copii pe care nu poti sa ii intretii dupa aceea.

  1. Fa upgrade  partenerului dupa ce faci 10 copii

  Cu siguranta o femeie dupa 10 copii nu va arata ca o fata de 18 ani, asa ca un upgrade catre un model mai nou cu siguranta e necesar. Daca nu iti permiti un model de 18 ani este absolut esential sa fie sub 30 ca sa nu apuce sa se lase caracteristicile standard, daca vine cu optiuni extra si mai bine.

  1. Lasa copiii sa se descurce, oricum trebuie sa se maturizeze la un moment dat...

  Zece copii creaza, in mod evident un spatiu in care ei se pot creste unii pe altii. Daca pui in primii 2 resursele necesare ca sa ii creasca pe ceilalti opt, sigur ii va  pregati pentru orice ar intalni in viata. Si daca primii doi nu se descurca, o sa se gaseasca o ruda, care daca nu abuzeaza de ei, sigur nu lucreaza si o sa isi poata acorda timpul sa creasca niste copii care nu sunt ai lui.

  1. Du-ti partenerul la o asa disperare incat sa paraseasca si el copiii

  In mod sigur nevoia ta de upgrade trebuie fundamentata pe lipsurile partenerului si lucrurile trebuie nuantate in asa fel incat sa cuprinda si acele creaturi pe care le-a construit ea. Si daca se poate sa ajunga la un dispret fata de ele este un bonus care te va ajuta in viitoarele relatii, oricum nu garanteaza nimeni succesul nici in a doua tura.

  1. Aminteste-ti periodic ca ai copii

  Aminteste-ti periodic ca ai copii, dar ai grija neaparat sa nu stii nimic despre ei, ce isi doresc, ce au nevoie, unde sunt sau macar ce masuri de haine au. Oricum daca primesc haine si nu le sunt bune au un lant destul de lung pana la ultimul pe care l-ai facut ... cum il chema?.. Ala mic sau era aia?

  Cu ocazia anului nou va doresc dragi barbati feroce care sunteti voi, un an pe masura realizarilor voastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *