Gand de duminica (1)

Psalmul 119:9. Cum isi va tine tanarul curata cararea? Indreptandu-se dupa cuvantul Tau.

10. Te caut din toata inima mea; nu ma lasa sa ma abat de la poruncile Tale.

11. Strang cuvantul Tau in inima mea, ca sa nu pacatuiesc impotriva Ta!

Asa cum am mai spus, sunt crestin si mult din ce gandesc, traiesc si simt trece prin acest filtru. Daca sunteti easyly triggerd de chestiuni crestine puteti sa dati skip acestui articol daca nu va deranjeaza sunteti bineveniti sa continuati lectura.

Unul din lucrurile care m-a framantat enorm de cand am devenit tata este cum pot cel mai bine sa vorbesc fetitei mele despre Dumnezeu. Cum sa imi aleg cel mai bine temele care sa le abordez ca ea sa inteleaga(mi s-a spus ca nu sunt cel mai usor inteligibil om), ce promisiuni ale lui Dumnezeu sa ii prezint ca sa vada cat e El de mare si de frumos?

Cumva cel putin la faza de subconstient cred ca avem problema rezolvata. R. a gasit niste cantece de leagan absolut geniale. Sunt de fapt textele simple luate direct din scriptura, cantate intr-un mesaj frumos si clar. Mie ca adult imi vine sa ascult incontinuu si sa ma bucur de felul in care Dumnezeu se ingrijeste de noi.

Cred ca doar invatand pe copii nostri standardele in care noi credem cu tarie putem sa ii punem pe o cale de pe care sa poata sa faca distinctia dintre bine si rau.

Mai jos voi lasa un link cu aceasta minunatie, merita ascultat, merita dat mai departe si merita metabolizat, de noi si de copii nostri.

 

O duminica mai mult deacat implinitoare,

A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *